Samenwerking met de HAN voor de toekomst van zorg

Samenwerking met de HAN voor de toekomst van zorg

In een baanbrekende stap naar het versterken van de zorgsector, kondigt NaturaZorg met trots de nieuwe samenwerking aan met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) voor het begeleiden van stagiaires van de opleiding HBO-Verpleegkundige (HBO-V). Deze samenwerking, die de brug slaat tussen theorie en praktijk, is een mijlpaal in ons streven naar innovatie en kwaliteitsverbetering in de zorg.

Vanaf het tweede semester van het academische jaar 2022-2023, zullen studenten van de HBO-V opleiding de kans krijgen om hun stage te volbrengen binnen de diverse zorgdiensten die NaturaZorg biedt. De focus zal liggen op het aanbieden van wijkverpleging, waarbij de stagiaires onder directe supervisie van onze ervaren professionals komen te staan. Dit zal hen niet alleen de unieke kans bieden om hands-on ervaring op te doen in een realistische zorgomgeving, maar ook om de mensgerichte benadering van NaturaZorg in de praktijk te brengen.

Deze samenwerking onderstreept onze gedeelde visie met de HAN op het opleiden van de nieuwe generatie zorgprofessionals die niet alleen uitgerust zijn met de nodige kennis en vaardigheden, maar ook een diep begrip hebben van de waarde van persoonlijke zorg en aandacht voor het welzijn van iedere cliënt.

“We zijn enthousiast over deze samenwerking, die een nieuwe generatie verpleegkundigen de kans geeft om te leren en te groeien binnen de dynamische omgeving van NaturaZorg,” zegt de directeur van NaturaZorg. “We geloven dat dit partnerschap een belangrijke stap is in het waarborgen van een sterke toekomst voor de zorgsector in Nederland.”

Studenten die deelnemen aan het stageprogramma kunnen uitkijken naar een uitdagende en belonende ervaring, waarbij ze niet alleen hun kennis en vaardigheden zullen uitbreiden, maar ook een significante impact zullen hebben op het leven van de mensen die ze dienen.

Voor meer informatie over het stageprogramma en aanmeldingsprocedures, bezoek www.naturazorg.com en www.han.nl.

Over NaturaZorg

NaturaZorg is een vooraanstaande aanbieder van persoonlijke en individuele zorgdiensten, met een focus op het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welzijn van onze cliënten. Door een brede range aan zorgdiensten en een team van gepassioneerde professionals, streven we ernaar om een verschil te maken in het leven van de mensen die we dienen.

Over de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

De HAN is een van de grootste hogescholen in Nederland, bekend om zijn innovatieve benadering van onderwijs en onderzoek. Met een breed scala aan opleidingen en een sterke focus op praktijkgericht leren, bereidt de HAN studenten voor op een succesvolle carrière in hun gekozen veld.