NaturaZorg behoudt met trots HKZ KO-certificering na succesvolle jaarlijkse audit

NaturaZorg behoudt met trots HKZ KO-certificering na succesvolle jaarlijkse audit

NaturaZorg is verheugd aan te kondigen dat het de jaarlijkse audit voor het HKZ KO (Kleine Organisaties) kwaliteitsmanagementsysteem-certificaat opnieuw met succes heeft doorstaan. De audit, uitgevoerd in oktober 2023 door de gerenommeerde certificeringsinstantie Kiwa, bevestigt opnieuw NaturaZorg’s toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg.

In september 2022 verwierf NaturaZorg het HKZ KO-certificaat, een bewijs van de organisatie’s vermogen om consistente en betrouwbare zorgdiensten te leveren die voldoen aan zowel de behoeften van cliënten als aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit jaar, na een grondige evaluatie, benadrukte de audit de voortdurende inzet van NaturaZorg voor kwaliteitsverbetering en patiëntveiligheid.

De positieve uitkomsten van de audit onderstrepen de effectieve implementatie en onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen NaturaZorg. Met name de inzet van moderne technologieën zoals apps en een E-learning platform, en de proactieve benadering van interne audits en directiebeoordelingen, werden geprezen. Het gebruik van nCare om medicatieveiligheid te verhogen, illustreert verder de focus van de directie op innovatie en veiligheid binnen de zorgverlening.

De HKZ KO-certificering benadrukt de toegevoegde waarde van NaturaZorg in het zorglandschap, waaronder de erkenning als leerbedrijf om personeelstekorten in de zorg aan te pakken. Het reflecteert ook de succesvolle inbedding van NaturaZorg in het zorglandschap van Arnhem, inclusief de deelname aan initiatieven zoals ‘Samen in de Wijkzorg’ en de voortvloeiende samenwerkingen.

NaturaZorg bedankt alle medewerkers en partners voor hun toewijding en harde werk, waardoor deze prestatie mogelijk werd. Het bedrijf kijkt uit naar de toekomst met vernieuwde energie en focus op het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit aan de gemeenschap.