Gecontracteerde zorg vanaf nu mogelijk dankzij lidmaatschap Coöperatie Dichtbij

Gecontracteerde zorg vanaf nu mogelijk dankzij lidmaatschap Coöperatie Dichtbij

NaturaZorg, een vooraanstaande zorgaanbieder gespecialiseerd in persoonlijke verzorging, verpleging en individuele begeleiding, kondigt met trots aan dat zij met ingang van 1 september 2023 officieel lid is geworden van Cooperatie Dichtbij. Deze mijlpaal markeert het begin van een nieuw tijdperk voor NaturaZorg, waarbij het bedrijf nu gecontracteerde Wet langdurige zorg (Wlz) in Arnhem kan leveren en, sinds 1 januari 2024, ook gecontracteerde Zorgverzekeringswet (Zvw) zorg.

Door deze samenwerking kan NaturaZorg gecontracteerde zorgdiensten bieden in samenwerking met Zorgkantoor Arnhem (Wlz) en Menzis (Zvw), waarmee het zorgaanbod aanzienlijk wordt uitgebreid. Cliënten in Arnhem en omgeving kunnen nu rekenen op een breder spectrum van zorgdiensten, waaronder Persoonlijke Verzorging, Verpleging en Individuele Begeleiding, allemaal onder het dak van NaturaZorg.

Een ander significant voordeel van het lidmaatschap bij Cooperatie Dichtbij is de integratie van NaturaZorg in een uitgebreid netwerk van zorgaanbieders. Dit netwerk biedt niet alleen een platform voor kennisuitwisseling en samenwerking maar zorgt ook voor extra audits. Deze ontwikkeling belooft een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening van NaturaZorg, door het bedrijf bloot te stellen aan best practices en innovaties in de zorgsector.

“Het lidmaatschap bij Cooperatie Dichtbij is een belangrijke stap voor ons om onze missie te versterken; het leveren van kwalitatief hoogwaardige, toegankelijke zorg voor iedereen die dat nodig heeft,” zei een woordvoerder van NaturaZorg. “We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit partnerschap biedt, niet alleen voor de uitbreiding van ons zorgaanbod, maar ook voor de verbetering van onze zorgkwaliteit door kennisuitwisseling en samenwerking binnen het netwerk.”

NaturaZorg is toegewijd aan het bieden van persoonlijke en effectieve zorgdiensten, afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt. Dit lidmaatschap onderstreept de voortdurende inzet van NaturaZorg voor innovatie en kwaliteitsverbetering in de zorg.